Translate

streda 9. marca 2016

Číta, lebo chce a nie preto, že musí... Spoznávame poruchy učenia (osobne)... alebo spovede jednej hypermatky a zúfalého dieťaťa...

Január 2015
Miška miluje školu, úlohy robí s radosťou, keď v škole niečo neurobí, tak to bez protestov dopíše doma... Dokonca chodí s triedou aj každý mesiac do knižnice a hoci si pozičiava knižky o prírode, kde je viac obrázkov, než textu, tak ten text si sama pekne číta, lebo sama chce...

Jún 2015
Nechápačka!!!
Miška si včera požičala z knižnice 350-stranovú knihu Jazdci časom a normálne ju aj číta!!! Doma sme včera vsetci z toho padli na zadok..
(Po čase ju to síce prestalo baviť, ale aj toto je veľký úspech)




August 2015
Snažím sa nedávať najavo obavy z 5.ročníka, aby som to nepreniesla na ňu.. Úspech týchto prázdnin je, že sme v knižnici pred týždňom našli knižku, čo ju baví a už je na strane 50!!! Ešte pred rokom by na ňu ani nepozrela, teraz si vo voľnom čase sama sadne, zoberie knižku do ruky a pomaličky číta..



December 2015

Som na Mišku hrdá, že prekonala svoj odpor k čítaniu a okrem radosti z pravidelných návštev knižnice sme dosiahli, že precitala z knižky 60-strán behom 2 týždňov!!
A aké knižky teda číta a odporúčame ich ďalej?
Encyklopédie zvierat - akékoľvek



















#dyslexia #dysgrafia #poruchy_ucenia #skola


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára